Ostale životinja

Član Sadržaj
11.listopad 2008 17:40

Dali bi htjeli imati još neku životinju osim psa i mačke?????

11.listopad 2008 21:41

[Uklonjen]

12.listopad 2008 00:51

Ja imam Bennya i 3 ribice.
Htjela bi imati hrčka..

12.listopad 2008 00:51

a i papigu

12.listopad 2008 01:03

naravno... konja, zeca, majmuna .. i papigu i macu, ali sam na to dvoje alergična pa moje nade padaju u vodu

12.listopad 2008 01:24

Ja osim dva psa imam i dvije kornjače i dvije ribice, a oduvijek sam htjela majmuna

12.listopad 2008 01:50

Ja bih 2 kornjačice, ali se ne bi imao tko za njih brinuti dok me nema.

12.listopad 2008 01:56

Ja sam imala kornjaču.. I dogodilo se nešto jako strašno.. Uzmite prije svega u obzir da sam imala svega 4 godine. Mama je otišla na poslovni put u Njemačku i nije je bilo skoro mj dana, a ja i tata ostali sami s kornjačom i psom.. Kad se mama vratila iz Njemačke sva zabrinuta nas je upitala: ´´ A šta je s Kornijem, pa ne miče se ? ´´.. Onda smo se ja i tata zabezeknuto pogledali i pitali jedan drugog: ´´ Mi imamo i kornjaču ´´.. I naravno uginula je.. ... Nemojte me tužiti društvu za zaštitu životinja.. Stvarno mi je bilo krivo kada sam odrasla i shvatila šta se desilo

13.listopad 2008 02:20

ja imam hrchka, i dvije ptice, hrchak je prilichno dosadna zhivotinja, grozno je to shto kazhem ali po chitav dan spava a po nocji se vrti u krug, pojela mi je zavjesu i sve ostalo shto je uspjela dohvatiti iz kaveza, nije da je ne volim, ali nije to zhivotinja s kojom mozhesh ostvariti neki poseban kontakt...
a konja, kako bi bilo dobro imati konja

13.listopad 2008 02:26

JA IMAM PATULJASTOG KUNIĆA, LAVOGLAVOG, ZVANOG FILIPA.... PREKRASNA JE ..... TAKO JE DRAGA, KAD JE MAZIM ONDA ME LIŽE PO LICU I PAŽLJIVA JE..... MOJE!!!!

13.listopad 2008 02:30

joj, ja bih i te kunicje, ali da ih drzhim u dvorishtu, joj, preslatki su
ma hocju svashta

13.listopad 2008 19:54

Ja se nekako držim psa i to je za mene jedino, volim sve životinje ali pas mi je više od toga, više od životinje i više od ljubimca, za mene je to životni suputnik i ravnopravni član familije; doduše san mi je još odmalena da imam ranch i konje

13.listopad 2008 20:28

BLAGO TEBI OĆU JA KONJA.......

14.listopad 2008 00:11

Danas sam dobila još 3 ribice!!

I ja bi naravno konja!
Ko ne bi??

14.listopad 2008 01:21

Joj, ja sam jahala jednu kobilu Bojanu i od tada sam se zaljubila u konje::::::::::::::::::::::::::......!......:::::::::::::::::::::::::::

14.listopad 2008 01:27

ja imam 2 hrčka Mrvicu i Ćupka,dvije kornjače Scutera i Korny i Roju i Thulu,a još bih htijela da Kenna ostane!!!

14.listopad 2008 05:13

Ako su neki pogledali moj album ´Svi smo mi tu´ mogli su vidjeti da imam hrpu zivotinja.
Al trenutno u stanu kod sebe imam 2 nimfe (Cura&Jura) i 6 akvarija (najveci ima nesto vise od 500L) jer se bavim vec 10 god. akvaristikon (toplovodne ribe).
A donedavno sam imala i zekana Miška koji je sada na vikendici i uziva sa zecicama!
Aron je u stanu moga decka (zivi tik do mene).
Tak da mislim da imam sve zivotinje u svojoj blizini za koje se brinem a da ih zaista volim.

15.listopad 2008 04:34

Ja sam prije imala zamorce, hrčke, ribice...sada imam samo pse, obožavam sve životinje, ali pas je pas!

15.listopad 2008 04:59

Imamo mačka Picassa ( vidi na Unitedcatsu) i jednu kornjačicu Bebu, koja je prošlo ljeto izašla iz vode i (sada) pokojni pas odgrizao joj je malo oklopa. Mislio je, valjda, da je to malo jače zapečeni hamburger. Ali, sad je ok, a mačak obožava piti vodu iz njenog akvarija. Imali smo i 2 papige nimfe, koje su živjele s nama 8 godina (Ćićo i Cuica). Ne mogu zamisliti život bez životinja oko sebe, a sve se one uvijek međusobno jako lijepo slažu. Kujica i mačak (Tessa i Picasso) su ko seka i braco.

15.listopad 2008 05:08

Baš lijepo!

15.listopad 2008 05:13

Ja imam mačku Saru i 3 psa, sa tim da jedan je samnom, a 2 su u mom rodnom gradu Rijeci...uz njih imam još akvarij sa ribicama (zlatnim, njih 6 komada i sve imaju ime)

Imam još jednu divlju mačku ,nazvala sam ga Nemo ali njega samo hranim, tj.pustim mu hranu u vrtu....

A htjela bi imati iguanu ili zmiju....tako nešto egzotično....

I da, napravila sam si SAMA (da se pohvalim) kućicu za ptice, pa svako malo neka navrati