Izložba pasa Split

Član Sadržaj
23.lipanj 2008 14:55

Za sve one koji ne znaju u Splitu će se u 7 mjesec održati četri noćne izložbe CAC i CACIB. Datumi izložbi su od 24 -27.07.2008. Izložbe će biti održane na stadionu NK "Dalmatinac". Početak izložbe je u 20h i trajati će do iza ponoći, naravno uz prigodni program.
Eto prilike za sve one iz Splita i okolice da konačno uživaju u izložbi na otvorenom i možda nauče nešto novo.
Za one koji ne znaju, stadion se nalazi kojih stotinjak metara od tunela na Marjanu (sjeverna strana), kraj benzinske pumpe.

Mislim da je ovo odlična prilika za sve nas iz Splita koji smo članovi UD-a da se konačno upoznamo i pročavrljamo o našim mezimcima. Vidimo se ekipa!

23.lipanj 2008 19:13

Jooj super, naša Frida ide u Split na izložbu!!!
Možda se i vidimo!!!

24.lipanj 2008 11:28

Mi ne idemo na izložbu ali bismo rado svratile. Ajmo par dana prije dogovorit neki sat kad bismo se mogli nać. Pa tko može, bar nekoliko nas. Pa da opalimo i koju sliku zajedno!!!

24.lipanj 2008 11:47

Ajme,super. Držim fige da se uspijete naći,ppa da vidimo fotkice.

24.lipanj 2008 14:58

Ne ide ni Maza na izložbu, mi smo gledateljstvo . Par dana prije izložbe ćemo se dogovorit, ipak ima još misec dana do toga.

23.srpanj 2008 16:37

Sutra počinje izložba!!!! VAŽNO: Zbog velikog interesa promjenjeno je mjesto održavanja izložbe. Umjesto na NK Dalmatinac, sva četri dana izložbe će biti održana na starom Hajdukovom igralištu -Stari plac. Vidimo se!

23.srpanj 2008 18:26

Ljudi u koliko sati je to? Kad bi se mi mogli naći da se malo vidimo?

24.srpanj 2008 00:23

Trenutno sam u Splitu i ići ću na izložbu.
Ima li to neku originalnu stranicu na kojoj bih mogla doznati više informacija?

24.srpanj 2008 15:36

Imaš na www.hks.hr samo špotraži smotre, mislim da je čak na naslovnoj slika s opisom kako doći, što se sve dešava i svim deteljnim uputama.... ako tko ima slike, plizz nek mi se javi... sretno svima koji izlažu.. mi preskačemo...

24.srpanj 2008 18:45

Koja je cijena jedne ulaznice ?

24.srpanj 2008 19:15

Ovisi o manifestaciji.. 15-20 kuna...

24.srpanj 2008 20:27

Cijena ulaznice je 10 kn,početak u 20h ali slobodno možete doći malo kasnije. U četri dana biti će 4000 izlagača. Za one koji ne znaju Stari plac je iz kazališta, a teren je ustvari teren rugby cluba. Ja krećem za uru, nažalost bez Maze jer nisam sigurna da bi mogla ući snjom. To ću danas provjeriti da znam za sutra. Inače bi vam javila info ranije, ali sam s Mazom provela 6 sati na Kozjaku

24.srpanj 2008 21:07

Vidimo se sutra!!
Kad vidite jednu zgodnu curu crvene dlake lijepog tijela to sam ja Frida!!!!
Hehehe kako sam samouvjerena.....
Dođđite i bodrite meeeeee!!!!!

24.srpanj 2008 21:20

Super, i ja ću onda doći sutra, taman danas nisam ni stigla...

25.srpanj 2008 11:00

Evo odmah da podijelim svoje dojmove sa izložbe. Ako mislite da ćete sjediti na tribinama i gledati izložbu, varate se. Ima 10 ringova, istovremeno se odžava ocjenjivanje u svima. Ne preostaje vam ništa drugo nego da šećete od ringa do ringa i zaustavite se tamo gdje vam se najviše sviđa (u mom slučaju to su bile doge i hrtovi). Naravno mjesta za gledatelje nema nego se provlačite između natjecatelja,šatora, kaveza, pudlica na friziranju, doga na spavanju i retrivera u igri i ako uhvatite slobodan komadić uz ogradu, tu lipo stanete i gledate. Iskreno, drago mi je da se imam priliku provlačiti kroz tu gužvu svega i svačega jer vidite pse izbliza i možete lipo popričati s vlasnikom (ima dosta čeha, talijana i njemaca). Jedina stvar što me iskreno razočarala je što nema niti jedan istarski oštrodlaki gonič, tako da Mazu nema s kim usporedit. Odlučila sam je odvesti sa sobom, jer slobodno možete ući sa psima (bar se jučer moglo), čisto da se malo pokažemo kad smo jedini.

25.srpanj 2008 11:03

Usput, budući da danas počinju večeri Dioklecijana i Riva i Marmonotva će biti puna, pa bi dakle i odaziv ljudi mogao biti veći nego jučer, iskreno Vam savjetujem, a i sebi da ne vodite pse. Ja ću Mazu ostavit doma i odvest je sutra. Jadan bi umrla od straha od puste gužve na putu do Starog Placa.

25.srpanj 2008 11:15

Držim vam fige svima koji idete na izložbu sa svojim psima!

25.srpanj 2008 11:21

Za one koji će danas otići prvi put da se ne bi izgubili u traženju ringova. Između svaka 2 ringa na njihovom ulazu nalazi se ploča sa brojem ringa i koje pasmine će se izlagati u ta dva ringa. LupitaFrida je danas na izložbi tako da oni koji dolaze znaju gdje ih naći. Osim toga dosta je ljudi i natjecatelja lutalo kao muhe bez glave (uključujući i mene) jer nismo znali gdje se nalaze brojevi ringa s pasminama.

25.srpanj 2008 13:01

Staquarius tako je više manje na svakoj izložbi, samo ovoj je veliki plus jer je na otvorenom, pa je lakše za večinu pasa... obično postoji jedan "štand" di ti izlagači podižu kataloge i papire, tamo i vi možete kupiti katalog ili pogledati skicu s ringovima i popisom pasmina.. ako i ne bilo kojeg izlagača da zamoliš za katalog, vrlo rado će ti ga ustupit... pa škicni... i nisam sigurna da nije bilo gonića, jer mi je fred taman komentirao da je vidio jednu predivnu ženku (on je naprostoooo lud za goničima), ali možda je to baš bila neka koja je kao i tvoja došla samo u posjetu... (ili možda tvoja...lol)

25.srpanj 2008 15:57

Ekipa ako tko dolazi večeras, nać ćemo se kod ringa gdje će bit Frida, gdje se izlažu bulmastifi oko 20:30. Valjda ćemo brzo uspjet naći...Pusa svima!

25.srpanj 2008 17:55

...a moja bubbi ja žicnila katalog i stvarno nema Maze! Šmrc! Ima kratkodlaki istarac, ali oštrodlakome ni traga . Bojim se da danas nećemo nigdi. Evo počea pljusak u Splitu!!! Kamo sreće da stane do 20h, ali ne izgleda baš bajno

-->