zašto ne žele psi jesti?

Član Sadržaj
12.lipanj 2008 20:33

psi se često izgladnjuju kada je ljeto.Psi po ljeti ne jedu suhu mesnatu hranu već jedu vodeno kaloričnu hranu za pse iako nemaju potrebu za vodenom hranom ,kada je ljeto psi se moraju sami prisiliti da jedu.Ako date psu suhu hranu psi nemaju koristi od te hrane.Najbolje je dati psu hranu iz vrećice

13.lipanj 2008 19:23

Ja sa ?i?ijem nemam problema..on jede uvijek isto...nikad nisam primjetila razliku, tako da ovo prvi put ?ujem!

13.lipanj 2008 19:34

Ja sa Čičijem nemam problema..on jede uvijek isto...nikad nisam primjetila razliku, tako da ovo prvi put čujem!
I ja ovo isto prvi put čujem!!
Wendy uvijek jede jednako!!

13.lipanj 2008 21:06

I moji uvijek jednako!

13.lipanj 2008 21:40

minnie smanji količinu koju jede, ali to je i za očekivat,...

14.lipanj 2008 08:14

Slažem se da psi manje jedu ljeti. Ja sam prošlo ljeto doslovno hranila Mazu jer sam mislila da nešto nije uredu. Onda sam skužila da je jadnici vruće i neda joj se jesti kao i čovjeku. Nako par dan bi ogladnila i pojela i onda opet par dana postila, tako da sam odustala od pitanja i zaključila da će jesti kad je gladna. Zdjelica suhe hrane i voda su joj uvijek na raspolaganju a obrok joj je konzerva, tako da nema straha da će umrijeti od gladi.

30.lipanj 2008 11:23

moj pas recimo jede kekse koje mu kupim odma taj dan kad...i sutra
mu dam iste kekse..i neće...zasto?

30.lipanj 2008 11:24

i iz vrećice mu dam...al neće...

30.lipanj 2008 11:43

To je i meni Maza radila. Prvi put bi pojela kekse jer su joj bili nešto novo u zdjelici, drugi dan ništa i na kraju sam poklonila 3kg hrane 8 u više navrata). Neki su psi izbirljivi i gledaju koja je hrana manje suha i bolje im paše. Ja sam Mazu hranila sa svim mogućim keksima i zaključila da jedino stvarno voli Pedigree jer su joj najvlažniji (čak i tu pojede prvo jednu vrstu,pa onda drugu i tek onda onu najmanje dragu!). Ostale kekse će pojesti prvi put i zbogom. Pronađi koji ti keksi najviše odgovaraju psu i drži se toga. Otkako sam počela sa Pedigree keksima, nema više poklanjanja hrane.

30.lipanj 2008 11:50

Lia je slabo jela ljeti kad je bila mlađa i znala bi ostaviti cijeli ručak...uopće ne bi jela svaki dan...samo bi pila vodu...kasnije bi to došlo na svoje. Sad više nemamo tih problema , jede jednako.

30.lipanj 2008 11:52

ara je do sad jela suhu hranu s jogurtom,al ona ne pojede odmah pa joj se skupljaju mravi unutra,pa joj sad dajemo ujutro suhu,a kad pojede tu suhu dobi vlažnu hranu.a to radimo tako da počne jesti suhu hranu,jer nikad ne pojede do navečer cjelu suhu,pa bi trebali baciti...

30.lipanj 2008 11:59

mi nemamo tih problema..moj Ogi papa oko 20 h navečer redovito..preko dana gricka svoje keksiće i pije puno vode i mlijeka..sada smo počeli kupovati neke fine mu keksiće.intergralni su,jako fino mirišu i lud je za njima..prešao na zdravu hranu hehe..zovu se ROCY FANTASY.ima ih više vrsta u kutijama raznih boja..400g je 15 kn ali ima ih mnogo..mi uzimamo plavu-ljubičastu kutiju s raznim oblicima(srce,bor,mačka,žaba,mjesec...)

30.lipanj 2008 13:36

Moj Zaro manje jede ljeti. Ono,vruće mu je,i kao da mu prisjedne. Ali zato pije puno vode. I onda moramo ići češe van da obavi nuždu. Npr,ljeti se šećemo i po 4 puta dnevno

1.srpanj 2008 15:35

Sparkie odbija jesti vani, hoće samo u kući gdje je hladnije, često neće da večera ili pojede keksić. Smanjila sam mu obroke i pije manje....ima ogromnu dlaku i mislim da mu je stvarno prevruće pa ga ne forsiram

24.srpanj 2008 04:01

Tinky moze uvijek jest,jedino kad je vruce onda jede na vecer ili ako ja negdje otputujem nece da jede par dana i onda kasnije sve nadoknadi.Niko ne moze da vjeruje kako jedan mali psic kao Tinky ovoliko moze da pojede

24.srpanj 2008 05:16

Tinky moze uvijek jest,jedino kad je vruce onda jede na vecer ili ako ja negdje otputujem nece da jede par dana i onda kasnije sve nadoknadi.Niko ne moze da vjeruje kako jedan mali psic kao Tinky ovoliko moze da pojede
Da, da, tako i moj Toto, sitan je, ali može pojesti....uh!

24.srpanj 2008 13:00

Od moje grendice kuja po vrucinama jede svaki 5 dan...I na Aronu sam primjetila da brljavi sa hranom po velikim vrucinama.Onak ko bogec bulji u tu zdjelicu! Ali ni ja bas ne jedem po vrucinama ta ko da ih razumijem i ne silim Arona da jede.Hrnu u to vrijeme ima po volji. Dva zrna po dva zrna...

24.srpanj 2008 15:31

Da, možda to brljavljenje i kod mojih ima veze sa vrućinom, ali zanimljivo, za sve drugo, osim pseće hrane, imaju oooogroman apetit mustre male!

24.srpanj 2008 15:34

Moji dosta dobro jedu, ako nema kruha.. njega po ljeti skoz izbacim.. samo pašte, riže i dehidrirana i meso... Ali mi dosta smršave, tako da ljeti nastojim proć vitaminsku turu, priuštit im puno odmora i hlada, a šetnje, trčanja i sve ostalo radimo u sumrak ili čak već kasno navečer...pa tako izmoreni malo bolje popapaju...

25.srpanj 2008 01:51

E da, bas kaj zbog toga psi mrsave i gube vitamine koje bi inace dobivali iz hrane, kupujem Aronu Pheizerove vitamine. Nesto najbolje sto sam do sada imala prilike isprobati..Kostaju ko suho zlato al...

25.srpanj 2008 01:53

A koliko koštaju?

-->