Veterinar

Član Sadržaj
26.ožujak 2008 15:45

Zanima me gdje idete kod veterinara i jeste li zadovoljni izborom. Zanimaju me vasa dobra kao i losa iskustva.

26.ožujak 2008 15:03

Ja zivim u Dubravi tak da sam kod veterinara koji mi je u okrugu!

Isprva, kad sam dobila Bigija smo isli u Veterinarsku stanicu grada Zagreba tam na placu (ak neko zna) eh..i tam sam bila jedno s njim 2 godine..nisam bila zadovoljna bas..
Ne docekuju te bas preveselo..kad neku tam veterinarku nes sora kao valjda npr PMS ne ferma te ni pol posto, vec obavi svoje i ajmo dalje..nisu mi topli..a i nacula sam da bas i nisu korektni i predani kolko se od njih trazi.. (jedan pas je skoro uginuo jer tam neki lik nije skuzio da ima piroplazmozu...sam je susjedu poslo doma i reko da ce pas bit dobro. i da ona nije otisla sa svojim losim predosjecajem da nesto je kod drugog veterinara, gdje sam ja sada..ne bi pas osto ziv)....tuzno je to...
i jos mi se znao smijat lik da kaj se ja bojim kad mi psa idu pikat (ne pricam o redovitom cijepljenju, vec kada mu je nesto i kad treba jendo tjedan dana ic na injekcije i njega boli jer su mu sva ledja ispikana)...
i smijo mi se kad je cuo da sam se pocela plakat kad sam vidla u Hainzlovoj psa kojeg su isli uspavat...(a plakala sam jer vidis zivotinju koje za 5 min vise nece biti..koja nece vise disati...i biti dio ovog svijeta...)
i onda ti reci da takvi ljudi VOLE zivotinje...ma boli njega..

Sad sam u Noi...na Poljanicama...to je privatna veterinarska klinika...tam mi je super...ima dvostruko radno virjeme..a vlasnik je dostupan u bilo koje doba dana i noci..ako je nesto hitno..imaju i svoj laboratorij...
Kada dodjes lijepo te docekaju..veselo...sve ti objasne...oko svega zele pomoc i sve pojasnit..i izlaze u susret...

eto...toliko od mene

27.ožujak 2008 03:42

Mi smo sada trenutno u Sapi na Tresnjevci i tam nam je super....prije toga smo bili u Zoe-i...eh sada....jako puno kritike sam cula na racun te klinike za kucne ljubimce....iskreno ja mislim da su oni mene opeljesili jos kada sam imala kokera za razno razne preglede kod zubara i jos su mu i zube cupali a da to mene nisu niti pitali....ja iskreno to ne bi dala jer mu se nisu toliko klimali ( bio je star ) ...

27.ožujak 2008 18:45

Moj Aronac ide u vet.amb. "GOLDI" u kojoj radim vec neko vrijeme... Mislim da nebi bilo fer od mene da nes pricam protiv kolega, ali ima istine u tome kaj je napisala oXia. Mnoge stvari se nazalost otkriju o doticnom veterinaru tek kada dospiju u novine od strane bijesnih i ozaloscenih vlasnika...
Isto tako mislim da bi svi trebali biti svjesni da jedan veterinar ne moze lijeciti svaku mogucu bolest, bas kao ni kod ljudi, zato i postoje specijalisti za odredena podrucja znanosti. Nadam se da se slazete sa mnom.
Najbitnije je da u svog veterinara imate sigurnost i da ste zadovoljni postupkom na koji se odnosi prema vasoj zivotinjici i o nacinu na koji pristupa prema vama i vremenu koje odvaja za vas (na to mislim na dezurstva, telefonske savijete i kucne posjete). Sretno!

2.travanj 2008 20:26

ja idem kod svog ujaka Krešimira Iljkića u veterinarsku ambulantu " BIBINO"..
evo link : http://uk.geocities.com/bibinovetambulanta/
i zbilja smo zadovoljni, iako mi je to ujak.. naravno da jesmo! hehe.. pozzić..

2.travanj 2008 23:19

Evo tko god živi u Zagrebu u okolici Špansko , Prečko ili blizu Pet-centra u Drvinju ja bih vam preporučila Veterinarsku ambulantu "Buba" Tamo su zbilja prekrasni veterinari. Vole životinje i vidi se da im je stalo. Ne bih vam preporučila Veterinarsku ambulantu "Špansko" na placu jer je veterinar ko mesar. Winnie je imala takav strah od veterinara ali zahvaljujući "Bubi" i preljubaznim i dobrim veterinarima sada je vesela i ne boji se...Preporučam vam Veterinarsku ambulantu "Buba" -Veterinarska ambulanta Buba, Ilica 89, Zagreb, tel: 3771-761

3.travanj 2008 11:04

Slazem se da su u Bubi ljubazni, ipak je Bruno Ljoje ucio od moje sefice! He, he! Svijet je malen... Pusa!!!

3.travanj 2008 23:21

Ja Miju cijepim u Vet.stanici u Heinzelovoj kod dr.Perokovića, za sada na sreću nije bila ozbiljnije bolesna, a sterilizaciju smo obavili u vet.ambulanti Noa na Poljanicama i bili smo prezadovoljni!

13.travanj 2008 02:45

Ja svoje pse vodim iskljucivo na veterinarski fakultet na preglede jer bas i nisam bila zadovoljna ambulantama....a mislim da je svakako prednost kad imas jednog veterinara koji ti ljieci psa i kad ga mozes zvati u bilo koje doba da dode doma...ako ne daj Boze zatreba.....

23.travanj 2008 23:07

ja nisam iz zg, ali kod nas imaju neke super 2 veterinarke.i ja idem tamo samo kad one rade. jer je jedna velika veterinarska, pa radi više njih u smjenama.

24.travanj 2008 00:30 | Promijenjeno 16.srpanj 2008 02:10

MI IDEMO U NOVO BRESTJE I MOGU VAM REČI DA SMO PREZADOVOLJNI,A I NAŠI PSI.ISTO TAKO SLAŽEM SE ZA V.A ŠPANSKO NA PLACU UŽAS

24.travanj 2008 00:33

Greske se dogadaju svima, treba imat malo razumjevanja.

5.svibanj 2008 21:30

Ja idem sa svojim Fredom u Diavet u Vrapču i više sam nego zadovoljna. Moj Fred tako voli svog veterinara ( gosp. dr. Čirić Žarko )da je to naprosto nevjerojatno. Taj čovjek je Fredu "svašta" radio, čipirao ga, kastrirao, cijepio i sl., ali kad krenemo putem prema veterinarske stanice on naprosto trči, uđe unutra i odmah njega traži. Jednom je čak ušao u ordinaciju dok je bio drugi pacijent. Mislim da je veterinar mog Freda upravo čovjek kakav treba biti upravo na tom mjestu. Inače i ostali u stanici su skroz super i uvijek ljubazno objasne svako pitanje ili nedoumicu. Zato prst gore za Diavet.

8.lipanj 2008 00:34

[Uklonjen]

8.lipanj 2008 00:35

ja sam bila u diavetu nnekolko puta tam je super al nam je to malo daleko a u kvartu špansko nam puno naplačuju a niš ne naprave

8.lipanj 2008 20:32

Da te utješim i ja sa svojim Fredom idem oko sat vremena pješke do Diaveta i toliko natrag kući. To nam svaki put izgleda kao mali izlet. Ali sva sreća da ne mora ići često, Iako ja ponekad dođem kod dr. Čirića čisto zato da vidi u kakvoj je kondiciji Fred, da li se udebljao ili ako imam bilo koje drugo pitanje. Možda je taj odlazak veterinaru nama super izlazak jer Fred voli svog veterinara. U svakom slučaju u Diavetu se stvarno ljubazno i stručno obrate svakom vlasniku i njegovom ljubimcu tako da daljina Fredu i meni nije nikakav napor i zato još jednom prst gore za Diavet i dr. Čirića.

8.lipanj 2008 20:36

ja imam sreće, susjed i prijatelj su mi veterinari ako je nešto hitno jedno od njih dvoje me prime za 5 min

8.lipanj 2008 21:59

ja idem u privatnu kiliniku u zaprešić.zadovoljna sam s njima jer je veterinar ljubazan,a i možeš ga nazvati u bilo koje doba dana.prije sam bila u vet. stanici zaprešić,a tamo je veterinarka neljubazna,niti ne pomazi peseka,nit mi niš ne kaže,savjete,ili slićno,tak da kod nje više nejdem...a i sadašnji veterinar mi je bliže,imam sam 7-8min do tam

9.lipanj 2008 00:22

U Veterinarsku stanicu u Samoboru - ekipa super I sve što sam trebala obaviti u Mazi u Samoboru, uključujući i operaciju, bila sam jako zadovoljna

9.lipanj 2008 00:26

Ja idem u veterinarsku stanicu u Hainzelovoj ulici.
Ljudi su isto zaaakon i tamo smo obavili cjepljenje
protiv bjesnoće i stavili ćip Roji!(u Zagrebu)

11.lipanj 2008 15:48

ja sam bila u diavetu nnekolko puta tam je super al nam je to malo daleko a u kvartu špansko nam puno naplačuju a niš ne naprave
Da ti kažem jednu novost. Fredov veterinar Dr. Žarko Čirić uskoro otvara svoju privatnu ordinciju u Prečko pa će ti to možda biti bliže, a tko zbna možda se i sretnemo tamo nekad.

-->