UDC Foto natjecanje je počelo! :)

Član Sadržaj
26.lipanj 2008 19:39 | Promijenjeno 26.lipanj 2008 19:57

Uniteddogs i Unitedcats tim se nada da su se svi naši korisnici pripremili za natjecanje koje smo obećali prošlog tjedna. Nadamo se da su sve slike spremne te poslane na računalo korisnika da budu dio natjecanja
Danas počinje prvo foto natjecanje na Uniteddogs i Unitedcats stranicama.
Sve informacije o natjecanju se mogu pročitati ovdje http://hr.uniteddogs.com/photocampaign
Svi korisnici i moderatori mogu biti dio natjecanja, te su korisnici ti koji mogu ocijeniti slike. Najbolje slike bit će iskorištene na najnovijim Uniteddogs i Unitedcats programčićima
Ovo je Vaša prilika da pokažete svog psa i mačku cijelome svijetu.
Slike ćete moći dodati natjecanju ispod “Moji Psi” sekciji “Fotografije”.
Ako imate pitanja, možete ih pitati na stranici foto natjecanja http://hr.uniteddogs.com/photocampaign/questions

26.lipanj 2008 22:45

Mozda bi bilo korisno da slike koje se natjecu budu na glavnoj stranici, kao i najpopularnije.
Tako bi se lakse snasli i bilo bi vise glasova.
Ovako moramo traziti slike.

26.lipanj 2008 22:50

Ja niti ne znam kako da stavim sliku na natjecaj niti kako da glasam.Procitala sam upute ali mi se ne stvara nikakav link pod fotografijama.

26.lipanj 2008 23:00

Ides na moji psi i onda na fotke. odaberes fotku i stisnes uredi, tam oznacis da zelis da fotka sudjeluje u natjecanju i odaberes u kojem (stenci ili smijesno). kada odes na tu fotku u glavnom profilu (tam di mazis) iznad slike pise da ta slika sudjeluje u natjecanju i mozes glasat.
Nadam se da si skuzila.

26.lipanj 2008 23:01

Evo, sad idem isprobat.Hvala, hvala!

26.lipanj 2008 23:08

Jesam, sve skopcano.
I u potpunosti se slazem s tobom da bi te slike trebale biti na jednom mjestu!

26.lipanj 2008 23:11 | Promijenjeno 26.lipanj 2008 23:12

Bit će lakše ocijeniti slike u natjecanju ako idete na Stranicu maženja i ispod Postavke označite da želite vidjeti samo slike koje se natječu.
Također možete odabrati koju temu slika želite vidjeti.
Sve slike koje su već ocijenjene sa strane korisnika će se pojaviti na Foto natjecanje lista slika

26.lipanj 2008 23:12

O pa super!

27.lipanj 2008 00:19

idem i ja stavit sparkija

27.lipanj 2008 00:45

Bit će lakše ocijeniti slike u natjecanju ako idete na Stranicu maženja i ispod Postavke označite da želite vidjeti samo slike koje se natječu.
Sve slike koje su već ocijenjene sa strane korisnika će se pojaviti na Foto natjecanje lista slika

Hey teicaa ne kužim koja je to stranica maženja i gdje to možemo vidjeti koje slike natječu?

30.lipanj 2008 02:17

kako promjeniti sliku za natječaj stavila sam par slikica i sada baš onu koju bi htjela staviti jer je zakon nemogu

30.lipanj 2008 09:56

Hey teicaa ne kužim koja je to stranica maženja i gdje to možemo vidjeti koje slike natječu?

to ni ja ne kužim.kad kliknem na maženje,pojavi se slika nekog psa,ali ne slika koja se natjeće

30.lipanj 2008 10:16

to ni ja ne kužim.kad kliknem na maženje,pojavi se slika nekog psa,ali ne slika koja se natjeće

Ne,ovak vam je lakše. Odite na ovaj link gore gdje piše Imamo UD foto natječaj (ova tabla skroz na vrhu),zatim kliknite kada vam se stranica otvori na TABELA. Pojaviti će vam se slike,i mjesta kako su psi poredani. Nadam se da sam pomogla.

30.lipanj 2008 10:19

Oprostite,moram ovo napisati,ali mene BAŠ JAKO LJUTI TO ŠTO LJUDI NEPRAVEDNO OCJENJUJU SLIKE DRUGIH PASA SAMO KAKO BI SE NJIHOV PAS POPEO NA VIŠE MJESTO!! TO NIJE FER I NIJE UOPĆE ZABAVNO.

30.lipanj 2008 11:49

HELP HELP HELP...kako promjeniti sliku na natječaju..imam jednu zakon a neće je više primiti jer smo stavili dosta..kako promjeniti?????hvala

30.lipanj 2008 11:53

HELP HELP HELP...kako promjeniti sliku na natječaju..imam jednu zakon a neće je više primiti jer smo stavili dosta..kako promjeniti?????hvala

30.lipanj 2008 12:29 | Promijenjeno 30.lipanj 2008 12:30

Pa mislim da jednu sliku možeš maknuti sa natječaja i staviti ovu zakon.
Odeš na sliku,uredi,i makneš je sa natječaja. JA MISLIM. NISAM SIGURNA.

30.lipanj 2008 13:20

Evo ja prijavila Mazu na natječaj, stavila joj dvi slike ali je uopće nema na tabeli gdje su svi psi koji se natječu. Zašto?

30.lipanj 2008 13:22

Zato što vjerovatno još nitko nije glasao,tj,ocijenio niti jednu njenu sliku.

30.lipanj 2008 13:25

nitko me ne voli

30.lipanj 2008 13:29

Ali kako će ljudi znati da se natječem ako nije na listi?!? Zar bi je trebala ocijeniti sama samo da se pojavim na listi? To mi je bedasto, zar ne bi drugi trebali ocjenjivati tvog psa i obrnuto, a vlasnik da bude suzdržan glede svog ljubimca?

-->